Nye Fischertechnik udgivelser 2012, Part 1

Ole HaagAll Topics

Share this Post

ROBO TX ElectroPneumatic Set

Februar er den tid på året, hvor vi ikke kun glæder os over at dagene bliver længere og over ♥ Valentinsdag hjerter ♥ og blomster, men også over afsløringen af ​​nye udgivelser fra Fischertechnik. 2012 bringer fire nye udgivelser, hvoraf to er opgraderinger til et par meget populære undervisningsmaterialer, og to af dem er helt nye.

Den første udgivelse, vi ser frem til i år, er ROBO TX Elektropneumatisk sæt. Dette er en opdatering af ROBO PneuVac sæt # 500883, som var den sidste af de sæt, der stadig er til rådighed for at bruge den gamle ROBO Interface. Med denne udgivelse, vil alle Fischertechnik robot sæt nu kun bruge ROBO TX controller, og vil ikke længere være kompatibel med den ældre LLWin eller Robo interface styreenheder.

Lige som den forrige version bruges dette sæt til at studere elektro-pneumatik og vacuum teknologi. Der inkluderes detaljerede instruktioner til at bygge fire forskellige modeller:

  • Pneumatic Motor
  • Color Sorting Robot (for colored parts)
  • Ball Obstacle Course
  • og Pinball Machine.

Dette sæt indeholder også en helt ny, kraftfuld og kompakt kompressorenhed, som sikrer en pålidelig forsyning af komprimeret luft til modellerne. Desuden tillader de medfølgende elektro-magnetiske ventiler fjernstyring af modeller med en PC. Omfatter også instruktionsmateriale på CD, miniature motor, 2x magnetventiler, optisk farve sensor, vakuum exhauster, 3x cylindre med fjeder, 2x foto-transistorer, 2x linsespids lamper og 11 flex-skinner. 400 komponenter i alt. (Bemærk venligst, at brugen af ​​dette sæt også kræver ROBO TX controllerROBO Pro Software, og enten Fischertechnik Accu-Set eller Energy Set – alt solgt separat). Vi forventer, at dette sæt vil være til rådighed i slutningen af ​​marts.

Næste gang fortæller vi dig lidt om de andre nye Fischertechnik udgivelser … så indtil vi mødes igen, Byg og vær Glad!

Share this Post